WAKE UP
GET UP
RISE
RIDE

Par mums

Par mums

Cycle Rise Studio sporta centrā mēs piedāvājam uzstādīt optimālu, bet pienācīgu pretestības līmeni, sinhronizējot pedāļu griešanos ar treniņa muzikālo ritmu. Jā, mēs vienmēr minam pedāļus mūzikas ritmā.

Mūsu enerģiskie pasniedzēji, īpaši izvēlētā mūzika, pieklusinātais apgaismojums stimulē vienlaicīgu endorfīnu un adrenalīna izdalīšanos, kas ir apvienojošais faktors grupu nodarbību filozofijā! Jautras ballītes atmosfēra garantēta! Treniņa laikā mēs rūpējamies par to, lai tiktu nodarbinātas visas muskuļu grupas.

Visvērtīgākais ieguvums, apmeklējot mūsu grupu nodarbības, ir vienotības sajūta, kas rodas, kad vienlaicīgi minat pedāļus kopā ar treneri un līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri vēlas izlikt sevi par visiem 100%!

Ko jūs pie mums iegūsiet

16.11.2020

Cycle Rise ir Rīgā vienīgā grupas brauciena velostudija, kur var sekot savu panākumu dinamikai (slodzei, ātrumam, pulsam, distancei), izmantojot jaunākās paaudzes velotrenažierus.

lasīt vairāk...

Funkcionālais tests

Funkcionālais tests ir jūsu pirmais solis riteņbraukšanas pasaulē, no šī soļa ir atkarīgs viss turpmākais ceļš!

Group Cycle Connect

Group Cycle Connect ir Cycle Rise Studio iekštelpu velotrenažieris, kurš palīdz pilnīgi pārslēgties uz virtuālo realitāti kopā ar treneri.

Skrējiens pēc slaiduma

Visefektīvākais treniņš tauku dedzināšanai

Technogym Bike

Pirmais treniņš

Esat ieradies pirmo reizi? Ar ko sākt?
Copyright ©2024 Dr. Bubnovska centrs
© 2010-2024